21:34, 10 apr 2012

 

Oogst 'Kleine Schorre' Dreischor: 45.000 flessen

  PZC dinsdag 10 april 2012 | 10:00 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 10 april 2012 | 10:02

DREISCHOR - De druivenoogst van afgelopen najaar heeft op wijnboerderij De Kleine Schorre in Dreischor 45.000 flessen witte wijn opgeleverd van de rassen Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc en Pinot Gris.

Van een deel van deze wijn wordt de mousserende Brut de Zélande gemaakt. De Zeeuwse wijn is in het paasweekeinde gebotteld en komt begin mei op de markt.

1/2
start playing the slideshow


13:02, 11 mrt 2012

Het seizoen 2012 begint op 29 Maart!

Nog een paar dagen en we zijn er weer (bijna) elke dag!

Op 29 Maart zijn de schappen weer gevuld en kunt u voor een praatje, maar vooral uw dagelijkse boodschappen weer bij Johan terecht.

Tijdens de kerstvakantie waren we ook al even open maar vanaf 29 Maart zijn we er gewoon weer zes dagen per week. Op bijzondere dagen zelfs zeven.

U bent welkom voor de ATTENTE service en kwaliteit!

Tot gauw,

Johan & Gerdien Spee.


12:20, 9 mrt 2012

Nieuwe eigenaar Attent Nieuw-Haamstede

15-03-2011

Hoewel er over nagedacht had Johan Spee zich plechtig voorgenomen nooit een eigen supermarkt te beginnen. Echter na een gesprek met de eigenaar van het pand van de supermarkt in Nieuw-Haamstede, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon en is Spee eigenaar van Attent.

Spee, die in het verleden slijter en assistent-bedrijfsleider in een supermarkt is geweest, heeft een goed gevoel over zijn toch gemaakte stap. Hij staat er alleen voor en dat is ook wat hij wil, zonder zich bijvoorbeeld te hoeven bekommeren over werknemers. ,,Alleen in de zomer werk ik met vakantiepersoneel”, geeft Spee aan. De nieuwe man achter Attent - voorheen zat er een Spar-vestiging – ziet genoeg mogelijkheden met Attent. Met Nieuw-Haamstede als ‘achterland’ zijn er genoeg mensen die wekelijks bij hem boodschappen komen doen. Bovendien ligt Attent op een weg naar het strand van Nieuw-Haamstede en kent hij in Burgh-Haamstede, waar zijn vrouw een kledingzaak runt, voldoende mensen die bij hem boodschappen kunnen komen doen.

 ,,Ik woon op het dorp en dat is wel een pre. Ik woon hier vanaf mijn negende en heb twintig jaar op het dorp gewerkt.”Voordat hij Attent  begin april 2011 opende, moest er met hulp van familie en vrienden wel het één en het ander worden aangepakt: schoonmaken, bijvullen en restylen. ,,Alles staat zoals het stond en het assortiment is hetzelfde gebleven. De kleuren zijn van rood en wit naar fris groen gegaan.”In zijn nieuwe vestiging, die zes dagen van half negen tot half zes geopend is, vindt Spee het belangrijk dat hij zijn klanten persoonlijk te woord kan staan en kan helpen.

Een groot voordeel vindt Spee eveneens dat zijn klanten letterlijk voor de deur kunnen parkeren. Met andere woorden: hij maakt het zijn klanten zo plezierig mogelijk. Dat is nog eens attent.

Webmaster